Dodaj komentar

I sto reći na ovaj tekst, Klasični primjer klijentelizma i kriminala u Hercegovini. Genijalni strateg smislio brendiranje Kravica vodopada. Naravno riječ je o našem gradonačelniku tada vd direktoru Parkovi. d.o.o. i jedna priča o političkim lutanjina Srećka Mandića od HDZ 1990 do transfera u HDZ BiH, poznati su već ovakvi transferi, ništa novo. Mjesto u Parkovima a za uzvrat slijepo izvršavanje naredbi od direktora i ostalih. I sada kada vidiite slijepu podršku HDZ u Ljubuškom od strane njegovog zeta iz Biciklističkog kluba Ljubuški Ramljaka, postaje jasno zašto taka sve prisutna podrska, pa radi interesa. Ti isti sjede u biračkom odborima, školskim odborima, nadzornim odborima, i samo pletu mrežu obiteljsku. To je ključ uspjeha omladino draga, uvucite se što dublje i tako će te uspjeti u životu. Zaposliti će te zetove, žene , sestre i braću. Primjer vam je gore. I gdje god stignete i mognete, ističite važnos HDZ i trebate jer ste sve od njih i dobili. To je samo jedan primjer u našem gradu, mogao bi ih navesti na desetine. A sto se radi kriminal iza svega i što se namještaju poslovi to je manje važno, zaštiti će vas HDZ. Ne brinite.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari