Dodaj komentar

U vozilu imao kokain, marihuanu i digitalnu vagu

ljubuski.info

Postupajući po akciji kodnog imena "Lord", koja je zavedena sa ciljem suzbijanja zloporaba opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ rasvijetlili su kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

Naime, dana 8.1.2021. godine oko 19 sati, u Ulici Blage Zadre u Grudama, postupajući temeljem operativnih saznanja, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ zaustavili su motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao J. P. (41) iz Gruda.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene tvari, J. P. (41) je potvrdno odgovorio te je dragovoljno predao veću foliju u kojoj se nalazi praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu kokain, više zapakiranih PVC folija koje sadrže praškastu tvar koja asocira na opojnu drogu kokain, nekoliko smotuljaka u kojima se nalazi zeljasta tvar koja asocira na opojnu drogu marihuanu i digitalnu vagu, što je od istoga oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

U službenim prostorijama MUP-a ZHŽ J. P. (41) ispitan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti, a o svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj.

Sektor kriminalističke policije MUP-a ZHŽ u redovnom će postupku podnijeti Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (41) zbog osnova sumnje u počinnjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari