Dodaj komentar

Dvije Ljubušanke zaslužile Rektorovu nagradu

ljubuski.info

Jučer je održana svečana dodjela Rektorovih nagrada najboljim studentima Sveučilišta u Mostaru.

Rektorovu nagradu dobio je 31 student, od kojih je 28 dobitnika Rektorove nagrade za uspjeh, a tri za znanstveni rad, umjetnički rad i šport, te je dodijeljena i jedna Rektorova nagrada timu od četiri studenta za promicanje Sveučilišta u Mostaru.

Nagrade je uručio rektor Sveučilišta Zoran Tomić koji je istaknuo kako je svjestan da se većina studenata pita hoće li zasluženu Rektorovu nagradu naše društvo znati vrjednovati.
Vi ste ta Bosna i Hercegovina! Tko će sve nepravde i nepravilnosti mijenjati, tko će utirati staze novih rješenja čak i kada su horizonti pomračeni, tko će uspostavljati nove standarde ako ne vi, najbolji među nama. Kako bi to uspjeli morate donijeti odluku i imati čvrst stav kazao je rektor Tomić.

Čak su dvije Ljubušanke dobitnice Rektorove nagrade, te tako dobile priznanje za svoj trud tijekom školovanja.

Riječ je o Milani Mišetić, studentici I. godine diplomskog sveučilišnog Studija pravo na Pravnom fakultetu sa prosječnom ocjenom 5.0, te Renati Ketrin Bebić, studentici II. godine preddiplomskog Studija likovnih umjetnosti, smjer slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti, sa prosječnom ocjenom 4,47.

Kao dobitnica nagrade, Milana Mišetić je izjavila kako je iznimno ponosna jer je dobila najveće priznanje koje student može dobiti.
Iznimno sam ponosna što sam dobila Rektorovu nagradu, najveće priznanje koje student može dobiti od Sveučilišta. Tijekom studija nastojim steći što više znanja i sposobnosti kako bih bila što bolja u svojoj budućoj profesiji. Počašćena sam i sretna što je Sveučilište u Mostaru to prepoznalo.

Druga dobitnica nagrade, Renata Ketrin Bebić kazala je kako je velika čast i zadovoljstvo dobiti rektorovu nagradu i na neki način biti izdvojen između tisuće studenata na sveučilištu.
Ova nagrada je priznanje za sve uložene napore tijekom godine koje nitko ne vidi. Znak je da se ipak isplati ulagati u obrazovanje, žrtvovati neke svakodnevne stvari radi dugoročnog uspjeha. Svakako je jedan vjetar u leđa koji me potiče da nastavim razvijati svoj potencijal te razvijati se u akademskom profesionalnom, ali i onom ljudskom smislu zaključila je Bebić.

Dobitnice su iskoristile priliku i zahvalile se rektoru dr.sc. Zoranu Tomiću što je prepoznao njihov rad i trud i uručio im ovu nagradu koja će im biti podsjetnik da i dalje daju najbolje od sebe.

vrisak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari