Dodaj komentar

Pješak pregažen, vozač pobjegao, policija traži pomoć

U petak 1. siječnja oko 19 h, u mjestu Veljaci, općina Ljubuški, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je teške i po život opasne ozljede zadobio pješak M. V. (60) iz Veljaka. Prometna nezgoda dogodila je se na regionalnoj cesti Vitina - Orahovlje, u mjestu Veljaci.

Prema iskazima svjedoka u navedeno vrijeme cestom je se iz smjera Vitine kretalo vozilo marke „Citroen“ HR registarskih oznaka; nakon što je primijetio da na lijevoj strani kolnika leži pješak vozač Citroena upalio je sva četiri svijetla i zaustavio vozilo, s namjerom da pomogne toj osobi.

U tom trenutku iz smjera Vitine naišlo je motorno vozilo, vjerojatno marke „Opel Kadet“, crvene boje i nepoznatih, vjerojatno BH registarskih oznaka.

Prema iskazima svjedoka vozač Kadeta zaobišao je zaustavljenog Citroena prešavši na lijevu kolničku traku pri čemu je kotačima prešao preko prsnog koša M. V. nanijevši mu na taj način teške i po život opasne ozljede nakon čega se udaljio u smjeru Orahovlja.

Građane koji imaju bilo kakvih saznanja o opisanoj prometnoj nezgodi, kao i građane koji imaju saznanja o identitetu vozača ili o vozilu koje je sudjelovalo u nezgodi, molimo da nazovu MUP ŽZH ne besplatni telefonski broj 122 ili na telefon broj (039) 835-801 ili 835-807.

MUP ŽZH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari