Dodaj komentar

Nije važno ko govori već šta govori.Neman ja ništa protiv tebe osobno da me krivo ne svaćaš.Koliko znam smještaj u domu je bio besplatan a hrana bagatela.Kako je sad ,ne znam.Što se tiče fakulteta ne sićam se da smo išta plaćali a sigurno nismo ko što se danas plaća.I kao što i sam kažeš malo ih je završavalo a posebno malo u prvim rokovim.Tim hoću da kažem da i besplatno studiranje nebi donijelo,i nije nosilo, ništa bolje.Šta nam vridi 100 diplomiranih filozofa pa i strojarskih i drugih struka ako nemogu nać posa jer nemaju di.Je li bolje da plaćamo samo izvrsne i ciljana zanimanja a ove što bi tili studirat radi diplome pripustit tržištu.Zašto ovim ljudima dajete potporu?Samo što je rektor HDZovac ili što je to što traže krucijalni problem visokog obrezovanja.Usput spomenutog rektora su izabrali obrezovani ljudi sa sveučilišta i koliko sam upratio on je i predsjednik neke rektorske organizacije na nivou BiH..Nije mi namjera da ga branim ,sigurno je sam to sposoban,ali bi interesantno bilo pogledat sučeljavanje,političko,vas dvojice.Ako bi se uspio održat nivo razgovora.Što se tiče obrazovne razine SuMa ona je uvjek bila na niskom nivou pa je ,ako sam dobro upratio,i Marija otišla diplomirat u Zagreb.Što se Čovića tiče on je bio šta je bio ali,bar ja tako mislim,za direktora Sokola u ono vrime nije biran neko bez znanja .Što se tiče njegove politike ,ja ne vidim nekog boljeg od njega koji bi moga i zna naše interese bolje čuvat i ostvarit.Ako ti nekog znaš volio bi čut ko je to i šta taj drugi predlaže.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari