Dodaj komentar

Slika korisnika Tihomir Bradvica

Kad spominješ tuđe ime potpisi se barem iz pristojnosti.
Iznosis neistine. Fakultet nikada nije bio besplatan . Dom i prehranu u Domu su svi plaćali, nista nije bilo besplatno. Dom u Zagrebu je 3x danas jeftiniji nego u Mostaru. Upisnine su manje. Država snosi troškove i zašto to ne radi ovdašnja vlast? Ne radi jer ne stvara već samo pljačka. Knjige su bile po cijeni od 100 KM. Za plaće profesora brinula se država. Znanstveni uvjeti su bili primjereni.

Sto je danas?
Korumpirano Sveuciliste u kojem glavnu riječ ima covjek potjeran sa Filozofskig fakulteta u Zagrebu upitno završenog studija s kojim prodaje maglu, dok strojarstvo, građevina mozgovni fakulteti propadaju ipropadaju.
Izgleda da je snosaj s javnosti znanstvena buducnost. Da nije Hrvatske mostarsko Sveučilište bi bilo znanstveni bogalj.

Treća stvar ocjene su odraz izvrsnosti, bez izvrsnosti nemate znanstvenog uspjeha i moraju biti razina znanja. Istina u moje vrijeme se nisu polagali ispiti kao sada.
Ovo je obrazovni kaos bez stru cnosti, a kamoli dodati sto je sa Sevinim školama.
Od svoje rodbine imam jednu mladu djevojku, koja pozvana upravo zbog izvrsnosti pri studiranju arhitekture dobila pozivnicu od fakulteta u Franfurtu
za poziciju asistentice. Tri godine je bila u London, a dvije godine u New York. Prosjek ocjena joj je 1.0 i uskoro će u 26 godini doktorirati. Ime joj je Julija.

Ovo navodim samo zbog bijednog razmišljanja u društvu korupcije koje nezaustavljivo propada.

Tihomir Bradvica

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari