Dodaj komentar

Svaka čast da se netko javio da zaštiti studente!! To da imaju namjeru izbaciti studente je van svake pameti i podsjeca me na doba totalitarnih sistema kad su diktatori po svaku cijenu nastojali degradirati, protjerati, utamničiti i pobiti sve neistomišljenike, zapravo ljude koji znaju misliti svojom glavom i koji su dovoljno hrabri i odvažni supristaviti se sistemu, istupiti i boriti se za svoje ciljeve...potez sveučilišta u Mostaru je zapanjio svakog tko imalo misli svojom glavom, sve intelektualce ali i širi krug pučana...Doista je sramotna njihova odluka da te studente na ovako jadan i podmukao način žele ušutkati, njihove ideje omalovažiti, njihove živote obezvrijediti. Užasno me sram što živim u ovako jadnoj i primitivnoj državi u kojoj se i dan- danas proganjaju i ušutkavaju ljudi koji žele samo jedno- BOLJU I DOSTOJANSTVENIJU SUTRAŠNJICU!!! A VI koji vodite sveučilište NEKA VAS BUDE SRAM!!!!!!!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari