Dodaj komentar

Ti i Krešo, ono što imate zajedničko je ego koji vas tjera da se ističete, da budete nešto, pri tom u određenim odlukama i razgovorima ste imali manjak mudrosti i poniznosti što je dovelo do razilaženja u građenju temelja za kvalitetno predizborno djelovanje zajedničke liste branitelja.
Vaša kvaliteta kampanje kao neovisnih kandidata je ogledalo rezultata dobivenih glasova na izborima.
Krešo moli krunicu i to ističe, i treba da ističe, da hvali Boga, da hvali njegovo djelovanje jer i on je svjestan kao što bi trebali biti i svi mi da bi bili ništa od čovjeka da ne molimo.
Krunica je pomogla braniteljima, ona je jako oružje protiv sotonskog djelovanja i treba na sve načine  veličati njenu moć.

Branitelj treba da slavi ono što je dao, da se ne zaboravi, jer na taj način štiti od zaborava one žrtve i sve ono što je bio spreman dati za domovinu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari