Dodaj komentar

...za mene nisu "šablon" oni koji su izišli i glasali za HDZ,to su jednostavno simpatizeri ,odani,članovi stranke.
Šablon su onih 11000(ne)glasača koji nisu izišli,na kraju krajeva to 11000 ljudi koje vi g.Krešo a ni ostali Nezavisni niste ubijedili da izidju i glasaju za Vas,nisu vas prepoznali kao neku "novu nadu,novi put".
Namjerno spominjem samo Nezavisne jer tzv Oporba je samo satelit vladajuće stranke,oni čekaju mrvice koje će dobiti sa stola.
Zato mislim da nije u redu da zadnjih 5 dana stalno se povlači pitanje nepravde i sljepoće biračkog tijela na izborima.Kao što sam već prije naveo,oni (ne)glasači na koje ste vi računali i u kojima ste trebali probuditi taj neki žar,tu želju za promjenama, jednostavno nisu izišli na izbore.
I na to se sve svede,kraj priče,čestitajte pobjednicima,hvala i dovidjenja do 2024g.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari