Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

Ti si momče očito dezertira u ratu i tako misliš da si posta svetac, a mi zate zločinci koji smo obranili i tebe i tvoje.
Ja kao časnik za moral vojsci PD-ovac (psihološka djelatnost) to sam sa ubijanjem na prvoj crti davno protumačio svojim suborcima.
Točno je kako u 10 Zapovjedi piše "Ne ubij!"
Mojsije je bio veliki Božji miljenik, preko njega je poslano 10 Zapovjedi ali taj isti Mojsije je "ubio"
Stoji u Bibliji da je ubio Egipćanina kako bi spasio onog drugog iz svog naroda.
Ubijanje iz potrebe je jedno, a ubiti iz mržnje sasvim nešto drugo.
Moji se suborci sjećaju da sam jedne prilike na Crnim vrhovima za vrijeme ručka dopustio jesti jednom zarobljeniku iz svog tanjura, jeo je prije mene. U stvari ja taj dan nisam jeo bila je srijeda ili petak!
Dok je taj nevoljnik jeo ipak sam držao ruku na pištolju ispod jakne, i da je iskoristio tu našu opuštenost bio sam spreman pucati u njega.
Ne ponovilo se!!!

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari