Dodaj komentar

Urnebesno, još se čeka priopćenje od Ramba Kreše da su ga pokrali za oko 14.000 glasovo a osvojio ih pedesetak. Ovo više liči na svađu susjeda spominju se braća ,babe..., Ovaj I.G. kojega blati dok je bio ministar vratio ga na posao kojeg je izgubio kao batinaš HDZ-a . Ovo u Grabovniku isto tako nisko lešinarenje ( profesionalna deformacija) po izjavi svjedoka da je se navodno glasovalo za pok. Sandu koji je svaki dan bio s njim ( poslovno) nevjerovatno nisko itd. Mogu ljudi tvrdit da ovih 60% što nisu izišli su zadovoljni sa postojećom vlasti te nema potrebe da izlaze svakako će pobjedit. Ja sam neutralan ali to zvanje je valjda neka njihova kampanja seljačka ali je dozvoljena pa i on je saziva sastanke usput on je i razbio udrugu zaboravljenih branitelja radi svojih političkih ambicija. a nema nikakve odgovornosti jer nije zastupnik ni predstavnik udruge. I onda priopćenje kme, kme ali eto veselja komentatorima ovog portala.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari