Dodaj komentar

Gledao sam kako se glasa sa hrvatskim dokumentima, gledao sam kako se glasa za drugoga, gledao sam kako se glasa sa više osobnih iskaznica, gledao sam kako članovi komisija zaokružuju imena drugih osoba i ubacuju listiće u biračke kutije, ali, nije to ništa u odnosu na ono što se događalo iza 19;00 sati. Ubacilo se dva tuceta po sto listića, odijelilo se to među strankama i onda je svaka stranka uzela svoje listiće i zaokruživala preferencije. Gledam i ništa ne govorim, a oni rade punom parom kao da me nema i čude se meni kako ja nikoga ne zaokružujem. Pitaju me koga ja zastupam. Dobio sam poziv jednoga poznanika koji me zamolio da gledam, ništa ne poduzimam i da mu prenesem sva događanja. Tako sam i postupio. Sve ovo mi se zgadilo jer mnoge ove momke i cure gledam u crkvi, rekao bi pravi sveci, odmah iza ćoše "kurrvaluk" na knadrat.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari