Dodaj komentar

Oprosti ali nisi u pravu.
U firmi gdje ja radim istu satnicu imam ja i švabo.
Problem je što švabo neće radit svakakve poslove koji su plaćeni ispod 17,50 eura po satu.
Većina naših rade poslove za satnicu od 10,75 eura do 17,50 eura.
Švabo se pridržava svih zakona kao pijan plota.
Doli se još uvijek priča da su svi koji su otišli neradnici.
Pa me zanima kako ti neradnici kod švabe postadoše radnici???
Ja i žena koliko naplatimo ovdje, dole nebi ni za cijelu godinu i što smo sve sebi kupili dole nebi ni za pola radnog vijeka.
Uživamo u svim ljudskim i radnim pravima koje doli nismo vidjeli.
Kod švabe nema požuri, daj još ovo, nema ni ponižava ja radnika.
Svaki radnik kroz posao ima edukaciju.
Gdje god dođem nešto kupiti npr na rate i pokažem čipiranu karticu od firme nemam problema jer je firma s čistim obrazom.
Švabe šefovi su kulturni, pristupačni, radnika ne gledaju s visine, ne bahate se, čak imaju vremena s radnicima pričati i zezat se.
Šta će nama olovka, stranke, kandidati i izbori to nas je otjeralo u inozemstvo. Ovdje mama Merkel je svašta nama dala i nas ne brine što ona i njena vlada radi, a kod nas ništa nedadu i narodu mozak ispiru. Lp

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
8
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari