Dodaj komentar

Pokušavaš se izvuć na nebitne stvari.Normalno da broji ,kako će utvrdit da je sve u redu?Znači ,kao što i sam kažeš,ako se ozbiljno promatra nemože se muljat.To se radi samo u dogovoru sa oporbom i posmatračima!?Ako vas posmatrač nije obavjestio da je bilo nepravilnosti prilikom glasanja onda oni nisu tribali ništa naštimavat posle u tim vrećama jer je već utvrđeno da su pobjedili.I ako,na što mi nisi odgovorio,izvještaj vašeg posmatrača odgovara zvaničnim rezultatima ,a ispada da odgovara jer se niste žalili na rezultate već na otvorene vriće,di je onda problem?Te vriće se pečate i čuvaju dok ne prođe rok za žalbu a ako je sve u redu listići se ,mislim,spaljuju.Nije mi jasno zašto je Drago čuva te vriće jer ako je prevara urađena ona se je tribala desit prija pečaćenja i izvještavanja izbornog odbora.On je bio korisniji npr.da je bio s tobom u Veljacim kad te je potralo pa si mora na WC i izgubio izbore a nisi ni uspio glasat.Ta njegova uloga mi sliči ko kad su mangupi davali dici bombon da čuvaju stražu dok oni beru tuđe trišnje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
6
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari