Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

Promatrač ne broji, već promatra brojenje petorice članova Biračkog Odbora i zapisuje onoliko koliko su oni rekli da su prebrojali!
Ako promatrač savjesno promatra, nije moguće nadodati dodatne listiće u vreće dok je on tu.
Ako su se članovi unaprijed dogovorili da ih prijave recimo 100 više, treba to uredno i evidentirati.
Zato se kasnije na putu prema Ljubuškom zaustave u nečijoj garaži, zguljivaju pečate sa vreća, nadodaju popunjene glasačke listiće i uredno upisuju i potpisuju na slobodna mjesta u knjigu birača.
Ovi su iz G. Radišića bili slabo izvježbani kako treba dobro usukat vrh vreće kako bi se pečati opet mogli pažljivo nataknuti, zato su ih samo zalijepili sa strane otvorenih vreća.
Tu je istu noć Stipe Bubalo na Dragine oči pokazivao nepoznatim osobama kako se uvrće vrh vreće i skida pritegnuti pečet sa nje, slično skidanju narukvice sa ruke.
Nakon tog uspješno obavljenog posla tek je tad sve uredno i čisto ko suza!

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari