Dodaj komentar

Vitina: U plasteniku držao marihuanu

ljubuski.info

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ su dana 6.10.2020. godine u 10 sati, radeći po zavedenoj akciji kodnog naziva "Lord" na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u mjestu Vitina, grad Ljubuški, kod osobe M.A. (30) u plasteniku iza obiteljske kuće navedenog pronašli dvadeset sedam (27) komada/topova zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, te je ista na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i izuzeta.

Nad imenovanim M.A. je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnove sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policijski službenici će po kompletiranju predmeta protiv M.A. uputiti izvješće o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ F BiH Županijskom Tužiteljstvu ZHŽ u Širokom Brijegu, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
7
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari