Dodaj komentar

Pametnjakovici da vam kazem nesto, vi vidite samo razbijeno auto i za vas je to cijela situacija i prijedlozi "prilagodit brzinu " uvjetima je u najmanju ruku sebicno ako neznate uvjete, a uvjeti su puno vise od auta koje se krece po asfaltu. Evo kako sam ja sletio na istom mjestu, dolazio sam iz smjera ljubuskog,brzinom ne vecom od 60,65 max. Cijeli dan je bilo prilicno vruce, proljetni dan, da bi oko 18:00 h pala kisa 20 min i prestala. Naisao sam malo prije 19:00h,oblaci prosli i vidljivost odlicna.50 metara prije nego sam usao u krivinu sam primjetio da na izlazu iz krivine,ispred Ranka Medica kuce, auto stoji na putu i ceka da ovaj ispred njega skrene lijevo. Kad sam dirnuo kocnicu, u istom momentu, auto je krenulo klizati gore nego na ledu, i cak je ubrzalo iako sam i rucnu povukao. Klizao sam kroz cijelu krivinu,70 metara sigurno od trenutka kocenja do udara. 70 metara gume nisu uhvatile nimalo asfalta da me barem negdje okrene, klizao sam pravocrtno dok nisam udario.. asfalt koji se trosi umjesto guma je nakon svih godina toliko ulasten da nema nijednu poru, jednostavno je glatak. Kad se tomu pridoda pravi nagib asfalta u odnosu na okruzenje, kisa donese svu necistocu koja ostaje na tom dijelu I onda imate plocice namazane vodom i uljem. Bas zato sto ljudi prilagode brzinu po kisi tu nitko nije do sada poginuo, ali cim malo treba kociti lutrija je hoces li ostat na putu. I logicno, pomijesajte malo vode sa malo ulja i prolijte po plocicama u nekom hodniku i kad netko prolazi samo ga zovnite dok je na smjesi da uspori i vidjet cete kako leti na dupe jer normalno misli da je samo voda i da ima kontrolu. Tko koraca normalnim tempom,bez ometanja da mora stati ili usporiti nece nikad pasti,zato svaki deseti sleti, jer nemoraju svi kociti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari