Dodaj komentar

Ova mjera ima političke konotacije kao i sve ostale mjere od kad je sjeo tajnik HDZ-a Ljubuški u fotelju V.D. gradonačelnika.
Naravno stavi radno vrijeme do 18h četvrtkom da bih mogao zbrinuti još jednog hdz-ovca u fotelju, a tako da bih mogli vršiti prijave potencijalnih birača.

Mjere "darivanja" studenata, srednjoškolaca, itd.. sa kojekakvim mjerama će imati posljedicu nakon izbora za sve porezne obveznike sa kojekakvim komunalnim naknadama i porezima. To što grad na neki način "daruje" kasnije će duplo od vas izvući.

Naravno, ne sumnjam da ce ljudi glasati protiv vas jer ste im bacili mrvice.
Narod je uvijek bio gluup, kruha i igara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari