Dodaj komentar

Ma nije problem matematika to je odfrlje.
HDZ će trebati prikolicu prikačit, jer mislim da će mu trebati. Još uvijek naši stari nemaju povjerenja u mladost, a oni su ti koji u najvećem broju izlaze na izbore.
Evo da ti srcu bude drago:
HDZ BIH (cca 10)
HDZ'90 (cca 5)
HSP BIH/HSP AS (cca 5)
HS HKDU HRAST (cca 2)
HNL (cca 2)
Nezavisni (cca 1)
Biti će dvije opcije ko će skim:
1 - opcija (HDZ BIH i HDZ'90)
2 - opcija (HSP BIH/HSP AS, HDZ'90, HS HKDU HRAST, HNL, Nezavisni)
Mislim da će dva kandidata otići u drugi krug, gdje će snage odmjeriti Markotić i Paponja.
Pošto je dijaspora izigrana i uvrijeđena ovako i onako ne jednom nego više puta da će ovaj put gonit inat. Svi kažu umjesto da radimo u svome gradu morali smo u tuđini tražiti spas i sigurnost pa i nacionalni opstanak.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari