Dodaj komentar

HRS traži ostavku ravnateljice ZJZ ZHŽ

ljubuski.info

Zbog službene e-pošte, a koja otkriva sve što se nalazi ispod maske ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo Zapadnohercegovačke županije, najmanje uljudbeno i moralno bi bilo da Andrea Jurić hitno podnese ostavku, na što ju u ime roditelja djece ove županije i pozivamo, navodi se u priopćenju Daria Hrkaća, iz Gradskog odbora Hrvatske republikanske stranke Široki Brijeg.

HRS tvrdi sa sigurnošću, kako je službena prepiska ravnateljice Jurić svjetski presedan.

Pritisak na djecu

Poslati policiju na djecu??? Bravo! Vidimo kako je dobra većina roditelja, a i sama djeca protiv ovih represivnih mjera kontrole djece, te je pokrenuto i više inicijativa za nastavak normalnog školovanja djece i studenata. Umjesto da se djecu pusti da žive koliko toliko normalno, na njima se jedino od svih nas vrši pritisak, zato jer su oni još djeca, piše Hrkać iz HRS-a, ljut što se policija koristi da se provedu odluke, pod svaku cijenu.

Međutim, sada naši sugrađani, katolici i Hrvati idu jedan korak dalje, 'ma nema više labavo'. Sada će koristiti i policiju kako bi proveli svoje odluke koje su van svake pameti i sigurno ne idu u prilog svojeg naroda. Pitamo se, na osnovu kojeg Ustava i kojeg zakona se traži slanje Sanitarne inspekcije i MUP-a? Stalno se ponavlja kako oni nama čuvaju zdravlje, a sada bi na "našu djecu" slali policiju, navode iz HRS-a, dodajući kako zbog toga ovim putem "od dotične ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a traže hitnu ostavku, jer se ovako ne bori za svoj narod.

Represija

Podsjetimo, Inicijativa roditelja zhž poslala je ranije priopćenje za medije, govoreći kako ravnateljica Jurić huška policiju na roditelje.
Prije par dana smo uočili vijest u medijima na temu smjernica ravnateljice ZJZ ZHŽ Andree Jurić. U prepisci ista odgovara na upit ministrice Ružice Mikulić koja traži smjernice kako postupiti prema roditeljima koji ne žele dopustiti svakodnevno mjerenje temperature, niti žele dostavljati temperaturnu listu, stoji u priopćenju za medije Inicijative roditelja ZHŽ.

Dodaju kako na taj upit, ravnateljica Andrea Jurić odgovara ministrici da je potrebno obavijestiti Sanitarnu inspekciju i MUP (ilitiga pozvati policiju na roditelje).
Ravnateljice Jurić, je li moguće da je dotle došlo?! Da vi huškate ministricu da sprovodi represiju nad roditeljima koji su zabrinuti za svoju djecu i žele spriječiti ono što je prema njima neprihvatljivo?, pitaju roditelji.

Dalje navode:
Ako je već tako, možete li objasniti o koji točno zakon su se roditelji prema Vama ogriješili? Osim toga, imate li na umu da je Ustav iznad svakog Zakona, uredbe ili preporuke koju vi izdajete?

Ovaj pokušaj zastrašivanja je veoma sličan onome kojeg su radile vlasti bivše Jugoslavije kada god bi se pojavio bilo kakav oblik neslaganja. Odgovor na sve bi uvijek bio isti, a to je represija, mišljenja su roditelji.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
1
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari