Dodaj komentar

Pijun

ljubuski.info

HDZ BiH Ljubuški je objavio liste kandidata za općinske izbore u BiH. Ponovimo, kandidat za gradonačelnika je Vedran Markotić, dok listu za GV Ljubuški predvodi Tihomir Kvesić, kojeg u stranci, ali i šire od milja zovu Kvesko. Neki tome dodaju i prilošku oznaku za mjesto u kojemu je dobio diplomu. Ostatak liste čine ponavljači iz općinskih klupa ili jedan broj osoba koje još nisu izašle iz svojih anonimnosti, ili ne znaju ili su sramežljive ili čekaju starost kako bi poskočili na ljestvici stranke, temeljem "minulog rada"

Markotić i Kvesić nisu čekali starost, već su svoju podobnost iskoristili kao mudrost i bili su pri ruci vlasti koju je stvorio bivši gradonačelnik Nevenko Barbarić. Znak je to Barbarićevog još uvijek jakog utjecaja na unutarnju strukturu GO HDZ BiH i to, kako kažu upućeni, potrebe nastavka skrivanja kriminala, u kojoj je navedena dvojka imala zapažene zadatke i pozicije.

Tihomir Kvesić zvani Kvesko, u hijerarhiji vlasti je bio bespogovorni pijun Nevenka Barbarića, Umišljen kako se može ubaciti u čak veliku politiku, kroz obrazovanje u školi CEPS Ivana Ševe, zajedno sa suprugom Zdravka Borasa i brojnim drugim visokim članovima stranke, htio je prijeći Tikirušu i postati član kreme stranke. Očito svjestan kako mu tako stečenu diplomu mogu i oduzeti, ali znanje nikada, pored obrazovanja na poslovnoj školi, postavljen na stolicu predsjednika OV/GV Ljubuški, karijeru je počeo ostvarivati djelima i to kriminalnim, dovođenjem vijećnika u zabludu, čime je popločao put bezakonja gradonačelniku Nevenku Barbariću.

Za viši interes lažno je svjedočio u predmetima Tužiteljstva ZHŽ, iako je bio toga svjestan i znajući što je istina, koju su dokumentima krivotvorili u arhivu općine/grada.

Tako je Tihomir Kvesić u politici ispekao veliki zanat na lokalnoj razini. Izučio je na ljubuškoj šahovskoj ploči izvršavati brojne složene operacije ograničene na prva tri polja, srediti preferencije, privilegirati izbore i u vlastitoj stranci (skupina 305 u Veljacima 2016. g.), preferencije na Humcu, Grljevićima i slično, pred vjećnike stavljati nezakonite odluke i dovoditi ih u zabludu, s krajnjim rezultatom nanošenja štete Ljubuškom.

U Ljubuškom ureduje mnoštvo pijuna, spremnih za destrukciju uz pomoć dvostrukih mjerila. Možda u konačnici igre budu promovirani i u neku jaču figuru. No, na drugoj strani ploče, protivnik je narod i on još nije počeo povlačiti prave poteze.

T.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari