Dodaj komentar

Za liječenje Ivana Grbavca prikupljeno 120.000 KM

ljubuski.info

U ime obitelji i prijatelja iskreno zahvaljujemo svima koji su se odazvali na humanitarnu akciju za pomoć pri liječenju Ivana Grbavca. Od srca hvala svim plemenitim ljudima, firmama i institucijama.

U ovom trenutku je teško spominjati bilo koga poimence jer bi nekoga nenamjerno sigurno zaboravili. Svatko je dao svoj doprinos na način koliko i kako je mogao i tako nama dao veliku nadu i vjeru da će se uz liječenje, izoliranom perfuzijom jetre, bolest početi povlačiti.

Sveukupan prikupljen iznos humanitarne akcije je oko 120.000 KM. Sada šaljemo kompletnu dokumentaciju u kliniku u Hamburg i nakon toga Ivan ide na liječenje. I dalje nam se javljaju ljudi i žele pomoći. U utorak mame iz Ljubuškog i Brotnja organiziraju prikupljanje novčane pomoći i one ne žele odustati. Iako mi mislimo da imamo dovoljno novca, one će ipak održati druženje jer novac ide u humanitarne svrhe.

Za ovu humanitarnu akciju napravljen je poseban račun na koji se skupljao novac i sav iznos koji ostane na računu nakon što se podmire troškovi liječenja biti će uplaćen za one kojima je pomoć potrebna kako što je u ovom trenutku Ivanu.

Umorni smo, a istovremeno sretni jer smo svi zajedno svojim doprinosom pokazali da imamo osjećaja i veliko srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije.

Iskreno HVALA svima koji su pokazali svoje veliko, humano i solidarno srce!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari