Dodaj komentar

To onda znaci da ih ne pustas ni vani da se igraju s prijateljima da "ne kidaju tene, gace". Djeca trebaju malo otic od roditelja, pogotovo sto je nekoj djeci, ako im je lose kuci, to jedina svijetla tocka i prilika da nesto urade od zivota. Al sta se sekirate, bit ce onako kako kazu "strucnjaci" kriznog stozera FBH kojoj je na celu ministrica financija pa vi skontajte sta je bitnije, zdravlje il novac, a naravno, mjere ce prepisat i od Hrvatske, a ova od EU koja u vecini slucajeva krece ka novom dobu, a to je rigorozno smanjenje sposobnosti obicnog covjeka, maksimalno otudjenje od samog sebe i drugog, izoliranje da s e osjecamo bespomocni te robotizacija i umjetna inteligencija u svakom segmentu zivota

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari