Dodaj komentar

Ljeto u Hercegovini ipak bez liga mjesnih zajednica

ljubuski.info

Ovo ljeto ipak će, kako se doznaje, proći bez završnice Lige mjesnih zajednica u Hercegovini.

Prenosimo usvojene zaključake.

1.

Temeljem preporuka i naredbi Kriznih stožera Ministarstva zdravstva Federacije BiH i Ministarstva zdravstva Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Hercegbosanske županije, pogotovo one o dozvoljenom održavanju sportskih natjecanja, ali bez prisustva publike i uz obvezno pridržavanje preporuka i higijensko-epidemioloških mjera donesenih od strane nadležnih tijela, te nakon duljeg, višemjesečnog pomnog praćenja situacije na terenu vezane uz epidemiju koronavirusa, pri čemu se na prvom mjestu ističe briga za zdravlje posjetitelja ovih priredbi, kao i igrača, voditelja momčadi i svih ostalih sudionika ovihnatjecanja, Upravni odbor Sportske udruge "Liga Hercegovine" preporučuje općinskim organizatorima liga MZ-naselja da ove godine ne organiziraju navedena natjecanja. Ukoliko se pojedini općinski organizator ipak odluči da organizira ovo natjecanje čini to na vlastitu odgovornost.

2.

S obzirom kako postojeća situacija sa stanjem epidemije jasno sugerira preporuku o neigranju općinskih liga MZ-naselja, smatramo kako nema potrebe niti za organiziranjem ovogodišnjeg Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ-naselja, a čiji bi domaćin bio grad Čapljina. Ukoliko to trenutačne prilike s epidemijom koronavirusa budu dopuštale mjesto dosadašnjeg uobičajenog, klasičnog Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ- naselja razmotrit će se potreba i mogućnost igranja pozivnog turnira općinskih reprezentacija u Čapljini u vrijeme kada i ako ne bude opasnosti od koronavirusa.

3.

Grad Čapljina ostaje organizator Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ-naselja i slijedeće, 2021. godine, s obzirom kako ovogodišnji Završni turnir nije moguće organizirati u uobičajenom formatu.

4.

Ovaj Zaključak će se proslijediti sredstvima javnog priopćavanja poradi pravilnog obavještavanja javnosti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari