Dodaj komentar

Neznam ja sta si ti govorio niti me zanima,vidi se kad šetaš gradom kupovna moć građana,vide se zlatni pločnici i kružni tokovi,vide se uhljebi u općini,policiji,cipsu,parkovima.. tj. vide se u kafićima na cjelodnevnoj pauzi..
Vide se stranački glasači kojima je pred zadnje izbore obećavan posao u zamjenu za glas,vidi se nedovršeno kino pa čak i oni koji primaju plaće a nitko ne zna da su uopće zaposleni u Parkovima,vide se glasači u Domu Zdravlja,vidi se gradonačelnikov bijeli vw,vidi se napredak i ostvarenje predizbornih obećanja...
Vi što pljujete po narudu već 15ak godina ste pod povećalom a ja sam nebitan,ja nikome nisam ni obećao/slagao niti ukrao a ako ovo nije istina,zašto te onda bole ova slova od " alkemičara"?
Bit će mi drago vidjet rušenje vaše organizacije od strane naroda a tvoje šuplje fraze uopće nisu bitne kaoni moje mišljenje!
Narod ima moć a to će se pokazati

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari