Dodaj komentar

Ovo nisu samo fraze i floskule,ovo su najobičnije gluposti od nepotpisanog novinara.Barbarić je ,uz sve svoje mane,najbolji gradonačelnik u povjesti Ljubuškog.To se možete uvjeriti samim pogledom na veličinu proračuna kojim se ne mogu pofalit ni 2% gradova / općina prilične veličine u Bi H a ni na većem području bivše države.Ovaj nepotpisani novinar koristi situaciju da bez i jednog argumentovanog navoda hinjski oblati osobu gradonačelnika.Što se tiče obrazovanja,kulture,političke zrelosti i znanja,ljudskosti i svega drugog ,gospodin Barbarić je jedini odgovarajući kandidat,od ponuđenih,za ovu funkciju.A vi ,čiji je maksimalni domet pljuvanje po drugom i kritikovanje tuđeg rada,napišite čime ste vi zaslužili da vam se vjeruje.Imate li vi išta,taman i pogrešno,iza sebe?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari