Dodaj komentar

Ljubušak prevozio 19 migranata

ljubuski.info

U ponedjeljak ujutro, u 4:50 sati, patrola Policijske postaje Mostar Centar primjetila je na lokaciji Trg I. Krndelja parkirano kombi vozilo kojemu su pritrčavale nepoznate osobe.

Prilikom prilaska patrole vozilu, iz istog je iskočio nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta događaja, a u vozilu je zatečeno 19 migranata (osam muškaraca, pet žena i šestoro djece). Jedanaest osoba je kod sebe posjedovalo potvrde centra Ušivak Hadžići.

Utvrđeno je da je vozilo vlasništvo auto kuće iz Ljubuškog, a u vozilu je pronađen ugovor o korištenju vozila između vlasnika vozila i osobe M.Z. iz Gornjih Radišića, grad Ljubuški.

Navedene osobe su prevezene u Policijsku postaju Mostar Centar na daljnju obradu, a kombi vozilo je specijaliziranim policijskim kamionom 'pauk' prebačeno u krug Regionalnog ureda SIPA-e u Mostaru.

Slijedi rad po navedenom, navedeno je u priopćenju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari