Dodaj komentar

Ništa nije valjalo ono do 90-tih!
Bar što se tiče ljudski prava i sloboda mišljenja i izražavanja! I trebalo se promjenit a nije ništa promjenjeno jer se zatajilo s LUSTRACIJOM!
DA SU FIRME BILE Nisko produktivne i to se slažem ali da dobra koja su namaknuta ( Strojevi,oprema,sredstva za obradu famos,soko,Vinarija,Naprijed, UNIS, Autotransport, Vitinka, Plantaže grožđa?nisu valjala nakon 3-5 godina već ih je trebalo "Privatizirat"
Ili ti ga Strpat u džepove pojedinaca?
Možda je bilo stare tehnologije ali ta je bila preduvjet za noviju ?
Gdje je sad vrijeme prošlo,potrošeno,izgubljeno?
Nikakvo čudo za ovdašnja događanja

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari