Dodaj komentar

"Dosadasnji stereotip da odlaze niskoobrazovane osobe", svasta! To se nikad i nije mislilo, odavno se zna da odlaze u velikom omjeru i visokoobrazovane bas zato sto su se mucili zavrsit fakultet, a ovdje posao mogu nac samo u zanimanjima koja traze nisko obrazovanje, a nekad cak ni tu. A i stvar je u tom da nam svake godine ne treba 300novih ekonomista, pravnika, nastavnika, cak ni 300 novih inzenjera (rasporedjenih po granama) jer jednostavno nema privrede, tvornica, niceg... Nek Sveuciliste nabija kvotu upisa, nek povecava skolarine i postaje prava tvornica za izljev mozgova... Nema planskog upisivanja prema deficitu zanimanja, nema vise cak nipravih zanatskih strucnjaka, nego mladi hoce da imaju diplomu i budu "gospoda" pa makar zavrsili najlaksi fakultet

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari