Dodaj komentar

Članak 38.
U slučajevima i po postupku propisanom zakonom, ravnatelj može biti razriješen i prije
isteka mandata na koji je imenovan.
Ravnatelj može sam zatražiti da ga se razriješi prije isteka mandata.
U slučaju razrješenja ravnatelja prije isteka mandata, Upravno vijeće imenovat će vršitelja
dužnosti ravnatelja, i u roku od 30 dana raspisati natječaj za imenovanje ravnatelja.
Članak 39.
Po razrješenju ravnatelj ima pravo ostati u radnom odnosu u Zavodu i biti raspoređen na
radno mjesto koje odgovara njegovoj stručnoj spremi. Kako se pogoduje nezakonito sebi radno mjesto poslije prestanka radnog odnosa da ostane opet u zavodu. Za urednika iz Statuta zavoda.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
3
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari