Dodaj komentar

Od kada su molim te postignuca koja vuku korijene u nepotizmu I korupciji ogledalo necije sposobnosti??? Koji su to plodovi koje narod ubire na ledjima ovih tvojih "sposobnih "??? Ili ajmo formulirati malo drugacije, navedi mi samo jedan plus, samo jedan korak naprijed za cijelu zajednicu (Nebitno vjera, politicka ili nacionalna pripadnost ili bilo koja druga etiketa,znaci komplet za zajednicu) , jedan jedini primjer gdje je nesto neki politicar napravio u Hercegovini bez da ima ikakvu fleku,da je cisto ko sunce, gdje su se ama bas svi, ono svi, staro i mlado, musliman srbin i hrvat,da se komplet Hercegovina uhvatila za glavu i rekla "svaka mu cast brate " I ja cu ti osobno uplatiti 200KM!!!da ti olaksam, evo navedi iz ljubuskog jedan primjer cist ko beba gdje se komplet ljubuska opcina pozitivno sokirala potezom jednog politicara kojeg su sami odabrali?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari