Dodaj komentar

"Ugledni hercegovački gospodarstvenik" se našao u nebranom grožđu. Naučio "jamiti" što mu se "ćefne" i sada problemi jer nije dao tamo gje se mora dati. Nije prepoznao trenutak ili se umislio u svoju veličinu i zaštitu koju je do sada uživao? Koje su veze Monitora i Lafera, Rojsa i njegovih zaštitara(političkih zaštitinika i promotora). Da li je Lager samo nastavak onoga gdje je Monitor nekada stao upadom u Hercegovačku banku dd Mostar? ZNA SE, kako je Monitor najveća pljačka naroda Hrvata u BiH preko koje su branitelji iz HVO komponente dovedeni do prosjačkog štapa(većina njih), i mnogi su "zaboravljeni i razvojačeni" jer su sredstva određena za zbrinjavanje branitelja završili kod nekolicine pojedinaca koji se danas vode kao milijarderi. Novci su iz RH dolazili šleperima, što za vrijeme pražnjenja SDK trezora kod zamjene novaca '91, što kod financiranja tzv. hrvatske komponente HVO. Radi se o milijardama i milijardama ondašnjih DEM i sve to se trpalo preko nekolicine ljudi koji postodoše, ni krivi ni dužni, "ugledni gospodarstvenici", a prevedeno sa ovoga hercegovačkoga šatrovačkoga jezika na hrvatski jezik, radi se o klasičnim ratnim profiterima. Gospodarstvo RH je doista osakaćeno predajom u ruke 200 "uglednih gospodarstvenika", u biti ratnih profitera, koji sada plaču jer ih država RH i dalje ne tetoši šleperima Kuna, nekada dinara, DEM, sutra Eur. Doista izmisliti namet u vidu doprinosa za "zelenu i obnovljivu energiju" u milijardama Kuna na godišnjoj razini i to dodjeljivati kroz razne ugovore pojedincima mafijašima, može samo država kojom vladaju ti isti ili slični mafijaši. Koji je zajednički nazivnik koji veže ili povezuje mafijaša i državu, odnosno onoga koji donosi odluke u ime te iste države, pa novac. Zašto bi političar mafijaš dodjeljivao novac drugome mafijašu i to ozakonio kroz nekakve poticaje i doprinose, ako nema osobnoga interesa u tome? Pa to svakoj buddali mora biti jasno, pa i onim jadnim pnzićima koji trče dati svoj glas kojim ga ti siti mafiozi pljačkaju. Zaslužuje li država RH svoju mafiju,,zaslužuje 100%.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari