Dodaj komentar

'Dream Team Babe' dobivaju film, premijera u srpnju

ljubuski.info

Ljubuška publika će početkom srpnja imati priliku pogledati dokumentarni film o pjevačkoj skupini "Dream Team Babe".

Riječ je o 45-minutnom filmu koji je sniman više mjeseci tijekom 2019. godine, a koji prati zanimljive zgode ove po mnogo čemu jedinstvene pjevačke skupine.

Autorica, scenaristica i redateljica filma je Lejla Zvizdić.

Film će se prikazati u sklopu "Ljubuškog kulturnog ljeta" u organizaciji produkcije Platforma i Grada Ljubuškog.

Ovo je film o životu, o mladosti u starosti, o tradiciji i kulturi, o vrijednostima koje se gube, ispričan kroz prizmu 'Dream Team Baba'. One su energične ljubuške 'babuške', koje su život odlučile živjeti, a ne preživjeti. Šest baba, šest različitih životnih i socijalnih priča, ali jedna ljubav - ljubav prema životu, rodnoj grudi, tradiciji i pjesmi. Gangama i bećarcu svojim angažiranim i duhovitim tekstovima daju novu dimenziju. U trećoj životnoj dobi su se popele i na pozornicu svjetskog show programa i svojom karizmom osvojile regiju!, stoji u najavi dokumentarnog filma.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
6
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari