Dodaj komentar

Pazite, Crkva promatra ukazanja i donosi odluke.
U svijetu je u tijeku mnoštvo ukazanja i Crkva ih sve prati.
Ne možemo odmah sve mistificirati i diviti se svemu što baš kod domaćih vjernika izaziva nevjericu i čuđenje.
Može postojati neki razlog koji ne poznajemo - ali ga onda vidioci moraju jednom i objaviti.
Nismo dosad čuli nijednu poruku vezanu za epidemiju koronavirusa. Nije se dogodilo nijedno ozdravljenje. Nemamo nijednu konkretnu uputu kako se ponašati, što činiti, što nas očekuje, kako možemo otjerati epidemiju.
Međugorje je poznato po mnoštvu poruka koje su mnogi teolozi i mariolozi označili kao "neuobičajene" jer su govorile o svakidašnjim stvarima, da ne kažemo o banalnostima (izgradnja hotela, kritika biskupa Žanića itd.).
Zašto o koronavirusu koji ipak nije banalnost dosad nema ništa suvislo?!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari