Dodaj komentar

Sjećam se jedne prilike kako me je prijatelj u Zagrebu kritizirao u svezi vjerovanja, Medjugorja i sl... govori on meni ako postoji Bog i Gospa, zašto se ne pojavi na zemlji ii kaže evo mene, ja sam ta Gospa...ili zašto se umrli ne vrati na zemlju i kaže da je umro, vidio pakao i raj pa će onda virovati... ja mu odgovaram da se eto Gospa ukazala Medjugorju i to djeci jer djeca ne znaju lagati, ali on opet ne vjeruje... da su mnogi bili klinički mrtvi, duhom su bili na nebesima, vidjeli raj i pakao te su se opet vratili u tijelo isvjedočili o tome, ali on opet ne vjeruje... pravom iskrenom vjerniku ne treba ukazivanje da bi vjerovao, a nevjerniku ne pomaze niti ukazivanje, on neće vjerovati svakako... ostajte mi dobro uz pomoć dragoga Boga...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari