Dodaj komentar

UZB poziva na okupljanje članova Udruge

ljubuski.info

Poštovani Zaboravljeni branitelji, vjerujemo kako je "korona krize" daleko iza vas!

Nadamo se da su mnogi od vas, u ovim kriznim vremenima, uspjeli očuvati još ono malo zdravlja što nam je iza rata ostalo!

Kao što znate, pojedinim našim članovima u proteklom kriznom vremenu to nije uspjelo. Je li bila u pitanju medicinska pogreška ili opterećenost zdravstvenog sustava i otežana procjena u dijagnozi bolesti, neka to ostane na savjesti onih koji/ako su napravili propuste.

Dragi prijatelji, nas je svakim danom sve manje, često nam odlaze članovi s kojima smo težili prema zajedničkom cilju u borbi za pravdu, pravdu za sve istinske branitelje.

Njihov nas odlazak obavezuje ponovno se okupiti, dogovoriti i nastaviti prema davno zacrtanim ciljevima!

Pozivamo vas, dođite u što većem broju na sastanak u Gradsku Vijećnicu, subota 6. lipanj u 20 sati!

UZB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari