Dodaj komentar

U Ljubuskom firme ne traze ekonomiste , jedini ekonomisti su Zeljko Tomic, Marijano Maricevic i slicni sto novac od Ljubuskih oligarha zamracivaju, smanjujuci dobit raznim nalozima i troskovima koji ne postoje.
U Ljubuskom rijetko da postoji firma koja posluje po principima trzisnog gospodarstva , sve su to firme rodjaka, kumova ili partije
Vlasnici ,vecina zatucani seljaci koji iskoristavaju svoje radnike umjesto da su im radnici najvece blago

Zaposlenik u zatucanog seljaka od gazde moze samo potvrdno da klima glavom ili da ide kuci

Gazda moze da zaposljava u[ * neprimjereno * ] jer je vecina natjecaja dogovorena

Najveci doseg Ljubuskih gazda je da sjednu sa svojim u[ * neprimjereno * ]ma i onda ocjenjuju koji ce se najbolje uvuc

Zahvaljujuci tako odskolovanim kadrovima pravi Hrvat u Ljubuskom nema mjesta, dugorocno ostat ce kraljevi i u[ * neprimjereno * ] odnosno dvorske lude

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
7
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari