Dodaj komentar

Gledaj dragi moj,džaba je tebi objašnjavati,nemaš ti meni se čini veze sa pukom.Zamisli da radiš u trgovini kao što u nas velika većina ljudi radi,za 600km,a muž tu crnči na gradjevini i zaradi hiljadarku.Super zar ne.A u nas je potrošačka košarica procijenjena na 2000 za četveročlanu obitelj.Hoću ti reći,ali ti očito ne razumiješ.Jadan je život u takvoj državi di te tuku sa svih strana,di ne možeš sebi ni svojom djeci priuštiti ništa sem osnovnih stvari.U normalnoj državi ne bi bio luksuz otići sa obitelji na odmor,kino ili večeru.A ti vjerojatno sjediš sa ostalim uhljebima po restoranima na naš račun.I naravno da sam ogorčen.Završio sam ekonomski fakultet 2006.Nikad nisam primljen ni na jedan posao jer nisam politički podoban.Pa jesi li ti [ * neprimjereno * ],imaš ružičaste naočale,ili ti odgovara da ovako bude?Nikoga ja nisam uvrijedio,nego tebe i takve.Sam si se osjetio prozvan.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari