Dodaj komentar

Dvije nove zapovijedi Federalnog stožera civilne zaštite

ljubuski.info

Federalni stožer civilne zaštite na jučerašnjoj sjednici naredio je Federalnoj upravi za inspekcijske poslove da utvrdi proceduru stavljanja izvan snage rješenja federalnih sanitarnih inspektora o stavljanju pod zdravstveni nadzor i zabrani kretanja u trajanju od 14 dana za osobe koje su u BiH ušle na nekom od graničnih prijelaza na području FBiH prije stavljanja izvan snage naredbi po kojima su te mjere izrečene.

Federalni sanitarni inspektor, do ukidanja tih mjera, bio je obvezan svim osobama koje ulaze u Bosnu i Hercegovinu izreći rješenje o stavljanju pod zdravstveni nadzor i ograničavanju kretanja u trajanju od 14 dana.

Na jučerašnjoj sjednici FŠCZ je stavio izvan snage zapovijedi koje su regulirale tu oblast a zapovijedi donijetom na jučerašnjoj sjednici Federalna uprava za inspekcijske poslove utvrdit će proceduru kako bi bila stavljena izvan snage već izdana rješenja o izolaciji za osobe koje su ušla u BiH na nekom od graničnih prijelaza na području FBiH.

Na jučerašnjoj sjednici stavljena je izvan snage i zapovijed o prinudnoj izolaciji za svaku osobu koja ne postupi po rješenju nadležnog tijela kojim se određuje mjera izolacije za vrijeme vremenskog razdoblja za koji je ta mjera određena ili produljena.

Sve donesene zapovijedi stupaju na snagu danom donošenja, priopćeno je iz FŠCZ.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari