Dodaj komentar

Udruga EKO ZH zaokružila desetogodišnji rad sjajnom virtualnom izložbom

ljubuski.info

Virtualna izložba Eko kolonija 2010-2020. otvorena je u galeriji Kunstmatrix. Udruga EKO ZH je na taj način željela zaokružiti desetogodišnji rad i organiziranje likovne kolonije.

Od skromnih početaka u Dogani Široki Brijeg, došli su do likovnih kolonija na Blidinju koje zadnjih godina okupljaju veliki broj studenata likovnih Akademija iz regije. Kroz proteklih 10 godina bilo je preko 300 studenata a naslikano je približno 700 slika s tematikom pejsaža i ekološkim motivima.

Udruga EKO ZH, osim organizirane izložbe, po završetku likovne kolonije, nastojala je doniranjem umjetničkih slika ili izložbama prodajnog karaktera pomoći najpotrebitijim Udrugama, centru Marija Naša Nada u Širokom Brijegu, Humanitarnoj udruzi Fra Mladen Hrkać, Udruga Srce za djecu oboljelu od raka Sarajevo, DIS Teatar Banja Luka, Udruga slijepih Banja Luka te Udruga gluvih i nagluvih Banja Luka.

Nadamo se da ćemo nastaviti s radom i organiziranjem godišnje likovne Eko kolonije i upisivanjem pozitivnog trenda na području umjetnosti. Cilj nam je senzibiliziranje javnosti u oblasti ekologije i kulture kao i mogućnost povezivanja i interakciju studenata likovnih Akademija, poručili su.

Osim kulture, Udruga EKO ZH aktivno provodi i niz drugih projekata vezanih za svoju misiju, a od značajnih trenutno provodi implementaciju projekta Youth Drive sufinanciranog od strane EU vezanog za tematiku zaštite okoliša, koji se provodi u četiri Općine/Grada Zapadnohercegovačke županije, Ljubuški, Posušje, Grude te Široki Brijeg i tri općine u Crnoj Gori.

Izložba Eko kolonija 2010-2020 obuhvaća 33 umjetnička rada od 32 studenta i ostaje otvorena do 1. lipnja 2020. a može se posjetiti putem poveznice.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari