Dodaj komentar

Ama nema što manje ugrozi! Nema ugrozit! Od te struje ionako nemamo koristi, naprotiv, vjerojatno bi nam istu digli, treba kredite vraćat, uhljebe hranit, privatne proizvođače isplaćivat. Ništa to nije pretjerano, najbolje da izbetoniramo čitavo korito i imamo kanal Trebižat. Ti vjerojatno ne živiš kraj trebižata i nije ti bitan, ne živiš od njega i očigledno nisi baš prirodno nastrojen. Samo interes gledaš. Trebižat je vrlo vrlo krhka rijeka kao i svaka rijeka u kršu, sutra može nestat sama od sebe. Dakle nema tih para kojima se to može isplatit jer nijednu drugu korist osim financijske ne donosi. Problem je što i sad imaju neke minimume ali šta je njima platit kaznicu ako ih se i kazni. i ovo što se dosad napravilo je previše. Moja generacija je mogla pit Trebižat od izvora do ušća. Danas se raspravlja je li za kupanje. Ko je tome kriv? Rasprava završena.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari