Dodaj komentar

Petar Puljić uplatio vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški i SKB Mostar

ljubuski.info

Naš Ljubušak, gosp. Petar Puljić (pok. Vlatka), rodom iz sela Vašarovići, trenutno nastanjen u gradu Gold Coast, država Queensland u Australiji, opet je, kao i mnogo puta do sada, pokazao svoj veliki humanitarni duh te je značajnim donacijama pomogao Domu zdravlja Ljubuški i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar u borbi protiv suzbijanja pandemije koronavirusa.

Gosp. Puljić je svojim trudom i zalaganjem cijele obitelji, supruge Zdravke i četvorice sinova: Vlatko, Branko, Anthony i Adrian, već dugi niz godina, jedan od najuspješnijih Hrvata u iseljeništvu, ne samo u Austaliji, nego i u cijelom svijetu. Iako je, vrlo trnovitim putem, uz Božju pomoć, došao do uspjeha negdje daleko od svojih Vašarovića i svog Ljubuškog, nikada na njih nije zaboravio, što pokazuje svojim dolascima nekoliko puta godišnje iz daleke Australije, ali još više ovakvim donacijama svojoj Hercegovini, kada je to najpotrebnije.

Dom zdravlja Ljubuški je, zahvaljujući ovom čovjeku velikog srca, dobio vrijednu donaciju od 14.000 KM, koje će nam uvelike pomoći u poteškoćama koje ova kriza donosi u našem poslovanju. A Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar je već prije nekoliko tjedana, na samom početku borbe s ovom pošasti zvanom koronavirus, koja je zahvatila cijeli svijet, uplaćen iznos donacije od 30.000 KM.

Pošto je gosp. Puljić, zbog situacije s koronavirusom bio spriječen doći u svoj rodni kraj ovih dana, iako je to planirao, sve dogovore i tehničke poslove oko ove vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški je vodio gosp. Mirko Matić (Baja) iz Veljaka, a donacije Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici u Mostaru su realizirane preko naših Ljubušaka, predstavnika crkvene vlasti u Mostaru.

Ovim putem, gosp. Petru Puljiću, njegovoj obitelji, gosp. Mirku Matiću i svima koji su pomogli realizaciju ovih vrijednih donacija, želimo uputiti riječi iskrene i srdačne zahvale, u ime svih djelatnika Doma zdravlja Ljubuški, ali i u ime svih korisnika naših usluga kojima će ova donacija uvelike pomoći u poboljšanju kvalitete zdravstvene skrbi. Hvala Vam što ste prepoznali naš trud i naše potrebe u ovim teškim vremenima. Samo veliki ljudi i dokazani humanitarci, mogu svojoj braći, svojim sugrađanima podariti ovako velikodušnu pomoć.

Dom zdravlja Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari