Dodaj komentar

Danas sjednica županijske Vlade

ljubuski.info

U utorak 21. travnja 2020. godine, s početkom u 11 sati, održat će se 50. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije, objavljeno je na službenim stranicama Vlade ZHŽ.

Sjednica će se održati u dvorani za sastanke Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu.

Za sjednicu je predviđen sljedeći:

Dnevni red:

  1. Izvod iz Zapisnika s 48. i 49. sjednice Vlade Zapadnohercegovačke županije
  2. Prijedlog Odluke o utrošku sredstava "Tekući prijenosi za suzbijanje zaraznih bolesti" utvrđenih Proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2020. godinu
  3. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Naputak za ostvarivanje prava na novčane potpore u poljoprivredi za 2020. godinu
  4. Izvješće o radu Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije za 2019. godinu
  5. Program rada Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije za 2020. godinu
  6. Tekuća pitanja.
Vlada ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
5
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari