Dodaj komentar

Vrijedna donacija za Dom zdravlja Ljubuški

ljubuski.info

Tijekom današnjeg dana, direktor tvrtke Elektro Milas d.o.o. Ljubuški gosp. Dalibor Milas sa suradnicima je ravnatelju Doma zdravlja Ljubuški dr. Ivanu Landeki uručio vrijednu donaciju medicinskih uređaja i zaštitne opreme.

Prije nekoliko dana su predstavnici tvrtke Elektro Milas kontakirali Dom zdravlja Ljubuški te se raspitali o našim potrebama za medicinskom opremom u ovim teškim vremenima pandemije uzrokovane COVID-19 virusom. Već nam tom sastanku, nakon predstavljanja naših potreba, odmah su uspostavljeni kontakti sa poslovnim partnerima tvrtke Elekto Milas i tvrtkama koje se bave prodajom medicinske opreme na teritoriju BiH, Hrvatske i Italije, kako bi se potrebna oprema nabavila što prije.

Dom zdravlja Ljubuški je, zahvaljujući brzoj reakciji, izraženoj mobilnosti i operativnosti Uprave tvrtke Elektro Milas, a prije svega njihovoj velikoj i humanoj želi za konkretnom pomoći svojim sugrađanima u ovom teškom periodu već ovaj tjedan dobio ovu vrijednu donaciju.

Radi se o sljedećoj opremi:

  • 3 koncentratora kisika koji se koriste u terapiji kisikom kod bolesnika koji imaju kronične plućne bolesti, a biti će nam od iznimne koristi, ako budemo morali srednje teške oblike COVID-19 infkcije zbrinjavati u izolatoriju na području Ljubuškog. Ove aparate u narednom periodu, u slučaju potrebe I medicinske indikacije mogu koristiti bolesnici smješteni u Hospiciju DZ Ljubuški, ali i svi naši sugrađani kojima ovakva vrsta terapije bude potrebna.
  • 10 pulsnih oksimetara - radi se o malim medicinskim uređajima kojima se može mjeriti zasićenost naše krvi kisikom i na taj način vrlo brzo i efikasno odrediti stanje bolesnika te potrebe za poduzimanjem daljnih mjera liječenja.
  • 400 komada višekratnih zaštitnih maski N95;
  • 20 komada zaštitnih višekratnih odijela TP 4.

Ukupna vrijednost doniranih medicinskih uređaja i zaštitne opreme je 14.179,10 KM.

Ovom prilikom želimo uputiti riječi iskrene i srdačne zahvale tvrtci Elektro Milas d.o.o. iz Ljubuškog na ovoj vrijednoj donaciji te njihovoj namjeri da pomognu svojim sugrađanima u njihovim tegobama.

Isto tako, još jednom, zahvaljujemo i drugim poslovnim subjektima te pojedincima, koji su nam pomogli svojim donacijama ili nam se stavili na raspolaganje. Riječi podrške koje dobivamo od naših sugrađana ovih dana su nam velika snaga u ovim teškim okolnostima.

Hvala svima!

Uprava Doma zdravlja Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari