Dodaj komentar

Dva nova slučaja zaraze u Grudama, po jedan u Čitluku i Širokom Brijegu

ljubuski.info

Dvije osobe iz Gruda, po jedna iz Širokog Brijega i Čitluka zaražene su korona virusom.

Kako je potvrđeno iz Civilne zaštite ZHŽ, u Grudama se radi o dvije ženske osobe, dok se u Širokom Brijegu radi o muškarcu.

Ukupno u Grudama je do sada pozitivno na COVID-19 tri osobe, u Širokom Brijegu sedam, a u Čitluku je ovo prva zaražena osoba.

Stožer Civilne zaštite ZHŽ se još uvijek nije odlučio na redovito održavanje konferencija za novinare, otvarajući time prostor nagađanjima, dezinformacijama i lažnim vijestima.

Na razini Bosne i Hercegovine od korona virusa oboljelo je 189 osoba.

N1
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari