Dodaj komentar

Ja mislim da ova hajka nije normalna oko korone.
Gripa najobičnija od koje istina stariji obolijevaju i umiru.
Kako Italija može biti mjerodavna kad jedna Italija ima 60 milijuna stanovnika. Šta je 5000 staraca što su pomrli, ništa

Zbog straha od korone i zatvaranja mnogih trgovina i otkaza tek će da uslijedi ekspanzija depresije i samoubojstava, zbog neimaštine, kredita, dugova, inflacije, pa kada podvucete crtu vidjet ćete da bi bilo bolje da se živjelo kako se i živjelo i radilo kao i dosad samo sa naglaskom na pojačanu higijenu ruku, pa i maske su ok.

Ali potpuno zatvaranje i ovo što se radi će učiniti daleko nesagledive posljedice nego što bi 100 djedica ovako ili onako na području Hercegovine umrlo. Ovo je isto kao da kažete : Prometne se nezgode događaju e pa sad neće nitko voziti.
Glupost!

Smijite se ili šokirajte ovoj izjavi ali je tako.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari