Dodaj komentar

Neodgovorno, bahato i bezobrazno se ponasa dio stanovnistva, al ne vecina!

Sasvim svejedno dal je drzavni djelatnik il starija osoba, il bahati klinac, ugroza je ista od sviju njih, samo od ovih ''pismenih'' se ovakvo ponasanje ne ocekuje !
Nazalost zbog takvog ponasanja svi smo ugrozeni isto!
Trebam i ja u ljekarnu i u trgovinu bas kao i taj neodgovorni gradjanin koji niti postuje razmak u zatvorenom prostoru, niti nosi masku nit rukavice, nit mu mozes sta rec ,jer drsko i bezobrazno odgovara kako se njemu žuri i da ostanem kući i ne moram nikako izlazit ako se toliko bojim!
Ma vi ste ti koji trebate ostat kući, jer se ne znate civilizirano, odgovorno, primjereno, moralno, ponasat u situaciji u kojoj se nalazimo!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
6
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari