Dodaj komentar

Problem je veći što autor teksta filozofira.
Gospođa Markotić koju više slušamo nego radio ljubuški ili Fadila je ljepo objasnila nošenje maski i potrebu za maskama.
A sad dolazimo do jedne po malo ironične situacije, pogledajte djelatnike privatnih tvrtki ili čak državnih, tu je maska, rukavice, službeno auto, mobitel, obilazak grada, obavljanje svih radnih obaveza kroz radno vrijeme, a sve to u istim rukavicama koje se promjenu možda za vrijeme pauze, a do pauze je dirnuto bezbroj predmeta koje će sw poslje dirnuti golom rukom ili unjeti u ured gdje će se skinuti maska, poput mobitela ili ključeva.
I sad bi vi o pustoši grada, na žalost dosta ih se vratilo protekli mjesec, a ljudi kojih je puno ovdje ostalo su požurili u trgovine gdje se trgovine ne stižu napuniti robom, toliko o tome.
Ako Bog da u Ljibuškom se neće ni pojaviti korona iako na žalost ni civilna zaštita nije pod starim sindromom te se toleriraju očito nečije eshibicije pa eto [ * neprimjereno * ] i u Širokom i u Grudama, a sad pitanje, tko, kako, tko su kontakti?
Gdje je popis ovih u izolaciji i nadgleda li itko jel vrijeme provode sa ukićanima, ako da, gdje i s skim se kreću ukućani.
Da skratimo, maske su potrebne u aitobusima, tramvajima, vlakovima, taxi službama, policiji kao i trgovcima koji su u direktnom kontaktu, a najpotrebnije su bolesnim osobama, nikako zdravima.
Rukavice uz redovno i pametno, osvješteno korištenje su potrebne svima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari