Dodaj komentar

U Vitini jedna osoba uhvaćena u kršenju policijskog sata

ljubuski.info

Dana 25.3.2020. godine u 19:40 sati policijski službenici PU Ljubuški su, prilikom vršenja redovne kontrole i nadzora kršenja policijskog sata, zatekli osobu M.B. (54) sa šireg područja Ljubuškog, kako se kreće sa osobnim motornim vozilom u mjestu Vitina, grad Ljubuški, nakon što je nastupio policijski sat, čime je isti počinio prekršaj iz čl. 12 Zakona o javnom redu i miru.

Policijski službenici PU Ljubuški su gore imenovanom M.B. uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

Ovim putem obavještavamo sve građane na području Zapadnohercegovačke županije pridržavati se svih Zapovijedi Stožera civilne zaštite u cilju zaštite svoga života, a samim time i zaštite sugrađana, naveli us u priopćenju na službenim stranicama MUP-a ZHŽ.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ZHŽ će sukladno svojoj nadležnosti, represivno djelovati prema svim osobama koje krše Zapovijedi donesene od strane Stožera civilne zaštite u cilju sprječavanja epidemije COVID-19.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari