Dodaj komentar

Dobro ste rekli u Ljubuskom jos nema potvrdjenih slucajeva al to ne znaci da nema slucajeva! Stroze mjere ste i do sad trebali uvesti!
Znate gdje vam se trenutno u gradu najvise okupljaju ljudi, znate ko sve radi i tu se potrudite uvest red pa taman i uz pomoc redara i policije ako ne mozete drugacije!
Imate sigurno nekog iz te vase sluzbe ko je poslan kući sjedi i prima placu pa ga sad ljepo nazovite i ponudite posao da nesto radi!
Kontrolirajte ove u samoizolaciji i objasnite im ukoliko su u kontaktu sa svojom obitelji u istom domacinstvu da to znaci da su pistolj zvan korona prvo ''uperili'' u njih, a oni ce dalje u nas!
Nemojte misliti da ste najpametniji jer ocito u ovoj situaciji pametnih nema, cili svit se bori i ne zna rjesenje,al zato poduzmite sve sta mozete da se poslje ne bi kajali svi mi skupa!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari